Излъчване на живо в интернет – live video streaming


Предаването на живо в интернет е страхотен начин Вашето събитие да достигне до по-голяма аудитория! Без значение дали става въпрос за фестивали, концерти, спортни събития, корпоративни действия, маркетинг активности, лекции или всякакви други публични събития излъчването на живо е лесен начин да се привлекат повече зрители и последователи.
Всеки, заинтересован от Вашето събитие, който няма възможност да присъства лично, лесно ще може да стане част от него от всеки един компютър, лаптоп или телефон, от всяка точка на света. С live streaming-а зрителят кипи заедно с участниците и се чувства част от събитието. То създава доверие в аудиторията!
По време на излъчването може да има коментари, в които хората да споделят мнения, да задават въпроси в реално време, да споделят, харесват или гласуват. Събитие Ви може да бъде излъчвано във вашия уебсайт, YouTube канал или Facebook.Вие избирате броя на камерите, с които да се излъчва събитието. В реално време могат да се пускат реклами, надписи, различни графики, да има музикално оформление и коментарно студио. Възможност за видеоповторение и комуникация със зрителите. Получаване на статистика за аудиторията в реално време. Създаване на онлайн видеоархив на събитията.

• Излъчване на спортни събития
• Излъчване на концерти
• Излъчване на фестивали
• Излъчване на корпоративни действия 
• Излъчване на лекции
• Излъчване на изложения
• Излъчване на конференции


Събитие на фокус


Баскетболен мач между отборите на „Академик Бултекс 99“ и „Черно море Тича“, излъчен на живо от екипа на видео.bg в YouTube.
Спортното събитие е излъчено с една видеокамера, като в реално време е изписван резултатът от мача. Вградени са рекламни видеа и графики.

Екипът на видео.bg e официален партньор на баскетболния отбор „Aкадемик Бултекс 99“ и излъчва на живо мачовете на отбора от NBL (Националната баскетболна лига), Купа на България и BIBL (Балканска лига).


Излъчване на живо към видео стена


Излъчването на живо към видео стена два възможност на посетителите на Вашето събитие да изживеят момента по-емоционално и запомнящо се. Детайлите, които нашите оператори с дългогодишен професионален опит улавят, допринасят за по-добрата комуникация с гостите на събитието.